To nye medlemmer ble tatt opp på medlemsmøtet 10. mars 21.

Vi er glade for at May Østby og Mona Chr. Wiger er blitt medlemmer i Follo Soroptimistklubb.

Follo Soroptimistklubb hadde digitalt medlemsmøte onsdag 10. mars.  Natasha Pedersen, generalsekretær i Foreningen for Barnepalliasjon, holdt et interessant foredrag: "Et døende barn som læremester - reise gjennom sykdom og død".

På møtet tok vi også opp to nye medlemmer:  May Østby og Mona Christine Wiger. Vi ønsker disse to flotte damene velkommen i klubben!  De er begge utdannet og arbeider innen helse.

May er førstelektor i vernepleie ved høyskolen i Østfold og har en 10 prosent stilling ved høgskolen i Molde hvor hun har arbeidet i mange år. Hun har forsket mye sammen utviklingshemmede.  På forrige medlemsmøte holdt hun et interessant foredrag om dette temaet: Inkluderende forskning sammen med personer med utviklingshemming.

Mona er utdannet sykepleier og er  virksomhetsleder for rehabilitering og helsetjenester i Nordre Follo kommune og har vært soroptimist en del år. Hun har vært medlem i Osloklubben og har også vært president der.  Hun er nå Norgesunionens kontakt mot Fokus (Fokuskontakt). Hun var også foredragsholder på Smittevernkurset som Follo Soroptimistklubb samarbeidet med Kvinnenettverket om høsten 2020, og i januar holdt hun foredrag for oss : "Et lite innblikk i helsetjenesten i Nordre Follo kommune".

  

Glimt fra det digitale møtet.

 

 

May Østby
Mona Chr. Wiger.
Camilla tar opp May som medlem i klubben.
Camilla ømsker Mona velkommen til Folloklubben!